Vouwwanden

Een vouwwand geeft u meer woongenot, de reden: binnen en buiten lopen harmonieus in elkaar over. De deuren kunnen zowel naar binnen als naar buiten openend zijn. Indien gewenst kunnen de deuren ook aan beide zijden geparkeerd worden. Vouwwanden zijn er vanaf 2 delen tot 6 delen, in sommige situaties kunnen nog meer delen toegepast worden. U kunt kiezen uit een aantal materialen zoals hout, aluminium of houten vouwwanden met een aluminium buitenschaal.

In sommige gevallen kan ongeïsoleerd aluminium vouwwand systemen toegepast worden, bijvoorbeeld in een overkapping. Geïsoleerde typen worden alleen toegepast in een woning. We gebruiken een duurzame techniek om uw vouwwand probleemloos te laten functioneren. Ook voor

de kleur zijn er vele mogelijkheden, bij aluminium kunt u kiezen uit nagenoeg alle RAL kleuren. Montage geschiedt door onze eigen medewerkers, die regelmatig op de hoogte worden gehouden voor de nieuwste technieken. Voor een probleemloos traject bent u bij ons op het juiste adres. Als u wilt weten welk type vouwwand voor uw situatie het beste is neem dan contact op met Temprex en wij helpen u bij de keuze.